X

Què fem?

Treballar, intuir i il·lusionar-nos pels nous projectes.

icona-wordpress

Desenvolupament web

Dissenyem pàgines web "responsive" que s'adapten a la teva idea original i a la teva butxaca; sigui la d'una empresa professional o la d'un blogger amb un somni a compartir. Treballem pensant en el SEO i el flux de tràfic dins de la teua web; optimizant els recursos per ambdues necessitats.

ONSO - disseny gràfic lleida

Disseny gràfic

Treballem la imatge corporativa de cada marca d'inici a final, conceptualitzant-la amb el client però pensant en el consumidor final. Elaborem el manual d'estil de la teua marca, exposant com usar la teva imatge en funció de cada suport. Et preparem tota la imatge corporativa: logos, targetes de visita, papereria...

ONSO Fotografia Lleida

Fotografia

Si ets un particular, atrapem el temps en l'instant concret i el guardem en forma de fotografia digital. I si ets una PIME pots fotografiar amb nosaltres, els teus productes o les teues instal·lacions, i afegir valor al teu negoci.

ONSO - vídeo reportatges Lleida

Vídeo

Si tens una empresa i tens ganes de donar-la a conéixer, et proposem un reportatge corporatiu, un anunci publicitari o bé una campanya promocional per al teu producte o servei. Estàs pensant en un vídeo viral? Fantàstic! Parlem-ne.

ONSO - disseny web Lleida

Comunicació online

Conèixer en cada moment què diuen de tu els teus clients o seguidors, atendre les seues demandes o gestionar correctament els possibles conflictes; són aspectes essencials per a una comunicació online eficaç i eficient. T'ajudem a dissenyar el teu pla de comunicació online i el portem a terme plegats, cuidant la teua reputació online.

megafon

Màrqueting Digital

Pensem en quina és la millor estratègia de màrqueting per al teu producte o el teu negoci, i preprarem un briefing, un pla de màrketing i el posem en marxa. Creem campanyes d'email marketing, de Google Adwords, i actuacions en les xarxes socials més eficient.

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte