X
  • iMac_DIEATAPORTER_PORTADA
  • iMac_DIEATAPORTER_COMPRA
  • iMac_DIEATAPORTER_BLOC
  • box_DIEATAPORTER_

DIET À PORTER – DISSENY WEB

Un dels reptes més grans d'ONSO ha estat la creació del lloc web per a Diet à porter. Diet à porter és una empresa creada per dues dietistes emprenedores amb ganes de plasmar una gran idea en un nou projecte molt interessant.

L'objectiu principal del lloc web és oferir assessorament nutricional de diferents tipus. S'ofereixen dietes personalitzades d'aprimament, i també per augmentar pes, i s'aconsella als esportistes com millorar el seu rendiment a través d'una bona alimentació. A més a més, realitzen i calibren menús per centres escolars, centres geriàtrics i fins i tot restaurants.

El resultat final ha estat un lloc web multi idioma on domina la claredat i la senzillesa. Permet al client omplir formularis, amb les dades necessàries per a que les dietistes puguin després crear la dieta a mida, i realitzar el pagament online. Tot això sense perdre de vista altres objectius del web, com la divulgació a través del bloc o les eines que permeten calcular diferents aspectes útils en aquest àmbit, com l'índex de massa corporal.

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte