X

Comunió Dàlia – Sessió fotogràfica

Seguim amb les publicacions de comunions 2015, i us presentem una nova sessió fotogràfica de comunió que vam realitzar a principis del mes de maig. La Dàlia és la protagonista d'aquesta entrada i aquestes són algunes de les fotografies que vam triar per incloure a l'àlbum que estem preparant.

ONSO Fotografia - Comunió DàliaONSO Fotografia - Comunió DàliaONSO Fotografia - Comunió DàliaONSO Fotografia - Comunió Dàliacomunio-fotograf-lleida-onso-14ONSO Fotografia - Comunió DàliaONSO Fotografia - Comunió DàliaONSO Fotografia - Comunió DàliaONSO Fotografia - Comunió DàliaONSO Fotografia - Comunió Dàlia

I us volíem presentar també a l'Alba, la petita de la família, la mestra de cerimònies de la jornada. Va tenir cura del vestit de sa germana des del primer moment en què van vestir a la Dàlia. I la fotografia que ve a continuació, només n'és un exemple gràfic, però serveix com a prova del què diem!

ONSO Fotografia - Comunió Dàlia

Abans de la sessió amb el vestit de comunió vam aprofitar per tirar unes quantes fotografies a les dues juntes. Un goig!

ONSO Fotografia de nens i família a LleidaONSO Fotografia de nens i família a LleidaONSO Fotografia de nens i família a LleidaONSO Fotografia de nens i família a LleidaONSO Fotografia de nens i família a LleidaONSO Fotografia de nens i família a LleidaONSO Fotografia de nens i família a Lleidacomunio-fotograf-lleida-onso-02ONSO Fotografia de nens i família a LleidaONSO Fotografia de nens i família a LleidaONSO Fotografia de nens i família a LleidaONSO Fotografia de nens i família a Lleida

 

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte