X

Comunió Anna – Sessió fotogràfica

L'Anna i la Ruth, de gran a petita. Dues figures de la simpatia, de la curiositat i del dinamisme! Quina energia que ens van encomanar el dissabte que ens vam conèixer a la Mitjana de Lleida. Va ser una gran sessió fotogràfica de comunió, on hi va participar la família sencera. Enhorabona Anna per la teua primera comunió!

ONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió AnnaONSO Fotografia- Comunió Anna

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte