X

Comunió Agnès – Sessió fotogràfica

L'Agnès és una nena molt dolça i amable. Vam pensar que un bon lloc per a fer la seua sessió fotogràfica per al recordatori de la comunió, podria ser la Seu Vella de Lleida, i ho vam encertar. Com una princesa en el seu castell.

Realment ens ho va posar molt fàcil, sempre té la rialla a la boca. Enhorabona Agnès!

ONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió AgnèsONSO Fotografia - Comunió Agnès

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte