X

Comunió Avril – Sessió fotogràfica

Aquest passat diumenge 10 de maig, l'Avril ha celebrat la seua primera Comunió. Aquestes són algunes de les fotografies que li vam fer per Setmana Santa; d'entre les quals vam escollir-ne cinc per a editar un punt de llibre com a recordatori de la comunió.

ONSO - Comunió AvrilONSO - Comunió AvrilONSO - Comunió AvrilONSO - Comunió AvrilONSO - Comunió AvrilONSO - Comunió AvrilONSO - Comunió AvrilONSO - Comunió AvrilONSO - Comunió AvrilONSO - Comunió AvrilONSO - Comunió Avril

2 comentaris a “Comunió Avril – Sessió fotogràfica”

  1. AVRIL 25/05/2015 a les 21:47h

    M’agrada molt les que heu triat per a la publicació. Moltes gràcies.

    Bona nit

    • Onso 26/05/2015 a les 9:28h

      Moltes gràcies a vosaltres!

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte