X

Invitació Boda Arnau i Núria

Avui us ensenyem aquesta invitació de boda que l'Arnau i la Núria ens van encomanar. Ells tenien molt clara la invitació que volien, i després de treballar força per tal de conceptualitzar el seu estil, vam trobar el punt d'entesa.

Les invitacions són molt personals, i cada parella de nuvis tenen una imatge en ment molt concreta del que volen. Ells, en particular, volien un estil self do it, no volien aparèixer en cap fotografia posant de manera evident, i preferien un estil més aviat rústic que no pas sofisticat.

Com sempre vam triar unes caixes de Selfpackaging, vam treballar el logo de la boda (unint les seues inicials AN) i quan el vam tenir enllestit, en vam fer fer un segell per a serigrafiar la caixa de les invitacions. Vam simplificar al màxim la informació que havia d'aparèixer a la invitació i ho vam enviar tot a la Núria perquè ella mateixa se'n va cuidar de portar-ho a la imprempta.

La fotografia de la portada de les invitacions els hi va fer un amic seu de Tarragona, l'Hèctor; i nostra va ser la feina del disseny gràfic de les invitacions. Ja podeu veure que són unes invitacions participatives on tots hem donat un cop de mà a aquesta parella!

Per a la informació del mapa ("Com arribar-hi") vam triar una impressió sobre paper vegetal i per a la decoració de la caixa, un fil de cànem i una veta de ganxet (lace tape). La Núria va fer les targetes amb els noms dels invitats a la boda i les va col·locar lligades a la caixa, i hi va posar a dins, un petit saquet de ràfia de color blanc amb un sarpadet d'arròs.

Esperem que us agradin.

ONSO - Disseny invitació de bodaONSO - Disseny invitació de bodaONSO - Disseny invitació de bodaONSO - Disseny invitació bodaONSO - Disseny invitació bodaONSO - Disseny invitació bodaONSO - Disseny invitació bodaONSO - Disseny invitació bodaONSO - Disseny invitació bodaONSO - Disseny invitació boda Arnau i Núria

2 comentaris a “Invitació Boda Arnau i Núria”

  1. Cristina 13/03/2015 a les 23:11h

    Aquestes invitacions són molt especials! Quina delicadesa!! M’encanten!! Felicitats per la feina i felicitats a la Núria i l’Arnau!!

    • Onso 26/05/2015 a les 9:30h

      Gràcies!

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte