X

Sessió Fotogràfica Exprés

Que nevi per a la plana és poc habitual, i quan ho fa, ens costa evitar meravellar-nos per la senzillesa i a la vegada, magnificència, d'un paisatge emblanquinat per una fina capa de neu. Malgrat les baixes temperatures i motivats per aquesta inusual blancor, dimecres havent dinat, ens vam atrevir a agafar el cotxe i anar a fer un "vol" sense enlairar-nos del terra, per capturar quatre imatges insòlites per a les nostres comarques.

El Joan i la Laia ens van fer el favor d'acompanyar-nos en aquesta sessió fotogràfica exprés. I aquestes són algunes de les instantànies resultants. Esperem que no us agafi fred!

ONSO - reportatge fotogràfic de parellaONSO - reportatge fotogràfic de parellaONSO - reportatge fotogràfic de parellaONSO - reportatge fotogràfic de parellaONSO - reportatge fotogràfic de parellaONSO - reportatge fotogràfic de parellaONSO - reportatge fotogràfic de parellaONSO - reportatge fotogràfic de parellaONSO - reportatge fotogràfic de parellaONSO - reportatge fotogràfic de parellaONSO - reportatge fotogràfic de parellaONSO - reportatge fotogràfic de parella

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte