X

Bateig Jana

ONSO - Vídeo de bateig LleidaLa Núria i el Nando ho tenien molt clar: "volem un vídeo de record". I així ho vam fer. El passat mes de setembre, vam agafar la càmera i els altres trastets i ens en vam anar fins a casa dels padrins de la Jana, a Vilanova de Bellpuig per a gravar el bateig de la Jana.

El modus operandi és el mateix que seguim quan fem un reportatge fotogràfic: fora els posats i fora els tòpics; preferim gravar el què passa, sense modificar la realitat. Si la Jana riu, riu; si pren un biberó, que surti prenent un biberó; o si tenim la sort que les dues germanes es fan una moixaina, sense cap dubte, la moixaina va al vídeo!

Quan arribem a casa ve la feina més entretinguda i on no ens importa pas perdre-hi una estona més. Buscar les cançons més adients per a cada part del vídeo és de les feines més agraïdes que conec, sobretot quan trobes la música que estaves buscant. Un tema per quan els pares, amb l'ajuda de l'Aina, vesteixen a la Jana. Una altra cançó per quan els familiars van arribant a casa i es van retrobant els uns amb els altres. Un parell de temes, molt senzills però emotius per a la cerimònia de l'església. Un altre tema ben alegre i divertit per la celebració amb la resta de canalla de Vilanova, quan seguint amb les tradicions, els pares de l'acabat de batejar, llencen caramels en honor al seu fill, des del balcó de casa. I un parell de temes més per a amenitzar el dinar i el fi de festa.

El vídeo que vam entregar a la família té una durada aproximada de vint minuts. I el que us presentem en aquesta entrada al bloc és el vídeo de resum de la jornada. Esprem que us en feu una idea i que us agradi!

I com que cap treball acaba en l'edició del vídeo (o de les fotografies), vam preparar unes caixetes pensades per a CDs i DVDs de la casa Selfpackaging, que un cop decorades amb els nostres fabric tapes i unes lletretes de fusta amb el nom de Jana, van quedar així de boniques.

ONSO - Vídeo de bateig Lleida

ONSO - Vídeo de bateig LleidaPer si us interessa, les lletres de fusta les vam trobar a Happy Moments, de Lleida; i la música que sona durant el vídeo resum del bateig de la Jana és I Will Remain de Matthew And The Atlas.

2 comentaris a “Bateig Jana”

  1. Iris 20/01/2015 a les 16:21h

    Molt xulo! M’ha fet molta gràcia veure aquest post perquè jo vaig celebrar el “bodateig” en aquesta església i abans treballava en aquesta botiga… casualitats de la vida!

    • Onso 26/05/2015 a les 9:32h

      Moltes gràcies Iris!

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte