X

Tarda d’artistes a l’espai A47

La tarda del passat dissabte vam tenir la sort de poder assistir a la Festa dels Artistes que celebrava la botiga d'interiorisme i decoració A47, de Lleida; un espai increïblement fantàstic, enorme, ple d'encant i sorpreses, com els vells arbres (reals) que formen part de l'espai de la botiga. La Carme, la propietària, és una dona encantadora i entusiasta, i ens va permetre captar alguns dels instants que es van viure entre família, amics i curiosos que passaven en aquella hora per la Rambla d'Aragó de Lleida.

Fotografia de la botiga A47
Hi va haver berenar per a la canalla i animació infantil, música en directe, crêpes de la Creperie de Mariöne, exposició d'obres d'art, venta de complements (com polseres o bosses de mà fetes amb cartells de plàstic reciclats), un parell d'aparadors de roba (un per a petits i un altre per a adults), a més a més, de degustació de la cervesa artesana Matoll (una clàssica entre les cerveses artesanes lleidatanes) i d'una mostra de parquet natural i laminat d'espaiPARQUET (fans des del primer moment del parquet que copia l'estil de les rajoles hidràuliques). Tot això entre els diversos ambients d'interiorisme de la botiga: habitacions infantils, menjadors, exposició de sofàs, habitacions de matrimoni, estudis infantils i per a adults, làmpades, butaques i mil i un elements de decoració que ens els haguéssim emportat tots cap a casa!

Fotografia de la botiga A47Fotografia de la botiga A47A47ONSO_FOTOS_A47-09Fotografia de la botiga A47Fotografia de la botiga A47 Fotografia de la botiga A47Fotografia de la botiga A47Fotografia de la botiga A47Fotografia de la botiga A47ONSO_FOTOS_A47-17Fotografia de la botiga A47

Trobareu la botiga A47 a la Rambla d'Aragó de la ciutat de Lleida. A la part final de la botiga periòdicament hi ha una exposició itinerant d'artistes emergents que es podrà visitar coincidint amb els horaris d'obertura de la botiga. Quan la van inaugurar, aquesta botiga ja em va cridar l'atenció, especialment, perquè s'hi podien trobar articles de la casa danesa Ferm Living, de la qual en sóc fan; però després de la visita d'ahir i l'amabilitat de la Carme i la Sira, ja em puc declarar obertament fan de la botiga sencera.

3 comentaris a “Tarda d’artistes a l’espai A47”

 1. Àngels 20/11/2014 a les 10:53h

  Realment la botiga es bonica però massa cara i sempre t’has desperar per que t’atenguin

 2. Cristina 10/03/2015 a les 23:46h

  Avui he conegut aquest espai fantàstic!! És genial com hi conviuen l’art i la decoració. La botiga és plena de tresors i l’ambient que s’hi respira és molt acollidor.

  • Onso 26/05/2015 a les 9:30h

   Sí Cristina, un espai amb molt gust!

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte