X

e-shop de Mood Natural Barcelona

onso disseny web botiga online Mood Natural Barcelona

Estem contents en poder-vos anunciar que a partir d'aquesta setmana ja estarà disponible la botiga online de Mood Natural Barcelona, i que si sou dels que preferiu comprar per internet, ja podreu fer la vostra comanda.

A Mood Natural Barcelona aprofiten la química dels ingredients naturals per extreure'n una cosmètica respectuosa per la pell. Es regeixen per alts estàndards de qualitat i la composició de tots els seus productes, tant corporals, com facials, han estat formulats per tal de minimitzar els riscos de possibles reaccions al·lèrgiques.

La botiga online s'estructura en dues seccions; una per als productes de la gama corporal, i una altra, per als productes de la gama facial. A la pàgina de cada producte, s'hi pot trobar tota la informació necessària: des de la composició de la fórmula, a la seva aplicació, passant pels consells d'ús.

Vam ser dels pocs privilegiats de poder tastar els productes de Mood Natural Barcelona, molt abans de la seva comercialització i, ara i involuntàriament, la frase "mmm... portes Mood!" s'ha incorporat a la nostra quotidianitat, i apareix cada cop que faig anar el Shower Gel, o cada nit quan em netejo la cara amb l'Urban Detox (súper fan!).

Us convidem a fer un tomb per la e-shop de Mood Natural Barcelona. Bona compra!

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte