X

Comunió Jana (III) – L’àlbum

Ja tenim enllestit l'àlbum de la comunió de la Jana. Un àlbum ple d'emocions i satisfaccions. Per aquesta ocasió hem escollit un àlbum de tapa dura, sense sobrecoberta, i amb impresió directa sobre les dues cobertes (portada i contraportada). El color de les tapes de l'àlbum és blanc os, mentre que les lletres fetes de flors, són de colors pastels càlids. L'àlbum comença amb les fotografies de la celebració de la comunió a l'esglèsia de Cubells i acaba amb algunes de les fotografies que més ens van agradar de la sessió fotogràfica del recordatori.

ONSO-ALBUM-COMUNIO-LLEIDA-02

ONSO-ALBUM-COMUNIO-LLEIDA-13ONSO-ALBUM-COMUNIO-LLEIDA-01ONSO-ALBUM-COMUNIO-LLEIDA-03ONSO-ALBUM-COMUNIO-LLEIDA-04ONSO-ALBUM-COMUNIO-LLEIDA-05L'àlbum queda guardat dins una caixa de cartró de 34x34cm que hem decorat amb fabric tape i unes banderoletes fetes seguint el mateix estil. Una manera original i segura de guardar l'àlbum, i evitar que es faci malbé amb el pas del temps. Amb anterioritat havíem acabat alguns treballs amb els famosos washi tapes, però per aquesta ocasió hem preferit treballar amb fabric tape i donar-li un toc més càlid amb la textura de cotó dels fabric tape.

Si teniu ganes de probar de fer unes banderoles com les de la fotografia, i compreu un capdell de fil de cànem, us donarem un consell que us anirà molt bé: abans d'engantxar les banderoles de washi tape o de fabric tape, passeu la plantxa per sobre el fil, d'aquesta manera aconseguireu que el fil perdi la forma que tenia per haver estat embolicat dins de la madeixa! I si voleu que les banderoles també us quedin ben planes, si són de fabric tape, també les hi podeu donar un cop de plantxa, protegint-les amb un drap de cotó.

ONSO-ALBUM-COMUNIO-LLEIDA-10ONSO-ALBUM-COMUNIO-LLEIDA-14ONSO-ALBUM-COMUNIO-LLEIDA-15

Ara ja només ens queda portar l'àlbum a la Jana.

 

1 comentari a “Comunió Jana (III) – L’àlbum”

  1. Mercè 01/07/2014 a les 8:27h

    Genial !!!! Moltes gràcies per tot.

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte