X

Comunió Jana (II) – Recordatoris

Fa un parell de setmanes vàrem acabar d'enllestir els recordatoris de la comunió de la Jana. Vàrem triar uns sobres blancs, satinats i translúcits per a guardar la fotografia del recordatori. Són uns sobres senzills però que acompanyen molt bé l'estil què volíem en aquesta ocasió. Com a tancament vàrem escollir un cordill de cànem. Ja podeu veure com tot el conjunt és molt natural i s'adiu amb el vestit que la Jana va lluir aquest passat dissabte, en el dia de la seua comunió.

ONSO_JANA_RECORDATORI_TITOLS

Com podeu veure a la solapa dels sobres hi hem imprés el nom de la Jana i ho hem decorat amb un delicat ornament, amb verd i taronja. Com a tret distintiu per als recordatoris de la comunió de la Jana hem retallat amb l'ajuda d'una troqueladora, uns cors de tres colors diferents (groc, taronja i verd) on s'hi pot llegir: "moltes gràcies". Nosaltres els cors els hem posat a dins del recordatori per una qüestió pràctica, però també els podeu posar a l'exterior i fixar-los amb una mini pinça d'estendre roba, per exemple.

ONSO_JANA_RECORDATORI_CORS

Recordatoris Comunió Jana

Els sobres venen sense forats però amb una màquina típica de fer forats no tindreu cap mena de problema per a foradar aquest tipus de paper. Això sí, procureu fer els forats suficientment allunyats del marge del sobre perquè us sigui fàcil fer la llaçada sense que el sobre es trenqui.

Recordatoris Comunió Jana

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte