X

Dia Internacional del Community Manager

ONSO_DIA-COMMUNITY-MANAGER
Aprofitem l'efemèride per felicitar als i a les Community Managers i professionals dels Social Media. I és que, el quart dilluns del mes de gener, i des de ja fa quatre anys, se celebra a nivell mundial el dia del community manager.

Així doncs, avui dediquem aquestes quatre ratlles als professionals de la gestió i el control de la comunicació online a través de les xarxes socials, de petites o grans marques; persones, totes elles, creatives, multidisciplinars i, en molts casos, mediadores entre les marques i els consumidors.

Us recordem que el hashtag per poder seguir els esdeveniments que se celebren avui al voltant d'aquesta professió de recent creació, és #CMDay. I aprofitem també per agrair la confiança de les marques i dels negocis, que ja treballen amb nosaltres.

Moltes gràcies!

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte