X

Targeta regal – Aniversari Patrícia (descarregable)

Fa uns dies vam celebrar l'aniversari de la Patri. Els 30 sempre són una molt bona xifra per celebrar d'una manera especial; més, si a aquests trenta, li afegeixes que seràs mare per primera vegada. El Jordi, la seva parella, va muntar un cap de setmana en una casa rural al Montseny, amb tots els amics de la Patri (els de la infantesa, del poble, de la universitat i de la feina); i evidentment, l'única que no en sabia res, era la Patri.

onso-targeta-regal-disseny-01

Per la nostra part, i aprofitant l'avinentesa de la futura maternitat, vam decidir regalar-li una sessió fotogràfica amb un fotògraf barceloní; no per res en concret sinó simplement perquè és on viuen la Patrícia i el Jordi. El Raul, que tenia contacte amb el fotògraf de la seva boda, va encarregar-se dels detalls de la contractació i a nosaltres ens va tocar dissenyar una targeta regal per a l'ocasió.

onso-targeta-regal-disseny-03onso-targeta-regal-disseny-04
El disseny va ser simple, fresc, colorit i estiuenc. Vam preparar tres targetons quadrats (de 12x12) amb diferents estampats i missatges. Els vam retallar amb la cisalla, els vam enquadernar lligant-los amb un tros de cordó rústic, i finalment, els vam guardar dins d'una caixeta de cartró de Self Packaging, que acostumem a fer servir per entregar als nostres clients els DVDs amb els vídeos que realitzem.

El resultat? Una Patri contenta amb el regal i il·lusionada amb la idea de passar per l'estudi fotogràfic, durant el seu vuitè més d'embaràs (que és quan es recomana fer la sessió per la forma de la panxa de la mare).

onso-targeta-regal-disseny-05 onso-targeta-regal-disseny-06
Si us agraden aquestes targetes, aquí us deixem l'enllaç (targeta regal, targeta regal exterior) perquè us les pugueu descarregar! I no patiu si la vostra amiga ni es diu Patri, ni fa trenta anys, ni li regaleu una sessió de fotos; perquè us hem tret aquestes referències!

I ara us deixem amb quatre fotografies de la sorpresa!

onso-aniversari-patri-01 onso-aniversari-patri-02 onso-aniversari-patri-03 onso-aniversari-patri-04 onso-aniversari-patri-05

Moltes felicitats Patri! I enhorabona!

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte