X

Recordatoris Comunió Héctor (II)

Amb els recordatoris impresos tan sols mancava preparar un embolcall divertit i personal. La intenció era fugir dels sobres més tradicionals i típics que s'utilitzen per a aquestes ocasions; especialment aquells tornassolats on, segurament en més d'una ocasió, hi heu rebut una invitació de boda. Remenant per la xarxa vam trobar en unes bosses de paper 100% reciclat, l'opció perfecta per materialitzar la idea inicial.

RECORDATORI_FINAL_01

RECORDATORI_SOBRES

Quan els vam rebre, vam veure que podien ser fàcilment impresos, així que vam preparar una plantilla per imprimir el nom de l'Héctor i el dia i lloc de la celebració. Paral·lelament ens vam engrescar i aquest cop sobre foli blanc, vam editar uns banners donant les gràcies. En vam editar uns quants en castellà i uns altres en català, tenint en compte que la meitat de la família de l'Héctor són aragonesos i l'altra meitat, catalans.

RECORDATORI_FRASES

Entre les frases que vam escollir, vam incloure-hi les típiques de "record de la meva comunió", però vam deixar volar la imaginació i pensant en la gran afició de l'Héctor, vam incloure un parell de frases més: "una partida de wii?" i "gràcies i més gràcies", en imitació als finals de representacions teatrals que ens acostuma a oferir, i en les què tots acabem rient tant!

Un cop els materials impresos, ens vam dedicar a embossar, retallar i enganxar. El nostre consell és que, sempre que sigui possible, feu servir una cisalla per a tallar; si no en teniu cap (les cisalles no són precisament econòmiques), unes tisores d'aquestes que tallen en forma ondulada i una mica de paciència i tacte, també us faran la mateixa feina.

RECORDATORI_CISSALLARECORDATORI_BANNERS

I aquests són els embolcalls dels recordatoris de la comunió de l'Héctor. Divertits, diferents, i econòmics! (Cada bossa de paper costa 17 cèntims, molt per sota dels 0.80 euros a partir dels quals podem començar a trobar sobres "festius").

RECORDATORI_FINAL_02RECORDATORI_MUNTAT

Les bosses de paper que hem fet anar pel recordatori les podeu trobar a Le Box Boutique.

2 comentaris a “Recordatoris Comunió Héctor (II)”

  1. Montse 15/07/2013 a les 12:02h

    M’agradaria tornar a fer la comunió!!

    Uns recordatoris diferents i super bonics!

    • Onso 26/05/2015 a les 9:31h

      Gràcies Montse!

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte