X

Comunió Héctor (III) – l’àlbum

Ens acaba d'arribar l'àlbum de la comunió de l'Héctor! Recent sortit de la impremta i amb una qualitat impecable. Realment estem molt satisfets d'aquesta feina que, finalment, culminem amb l'edició en paper de la comunió de l'Héctor. L'àlbum comença amb les fotografies del reportatge del dia de la celebració de la comunió a Albatàrrec i conclou amb un recull de les millors fotografies de la primera sessió fotogràfica que li vam fer per a poder editar els recordatoris.

onso-disseny-album-comunió-hector-01

Particularment no ens fan el pes les fotografies de "ara posat aquí" i "ara posa la mà allà", i defensem les fotografies d'acció del moment, en les que es capta el què succeeix sense fingir, en les que es mostren les reaccions i emocions més sinceres. Aquest tipus de fotografia és la que sosté l'ànima de l'àlbum; tot i que, som conscients que hi ha fotografies de grup que s'han de fer i que serveixen per al record familiar, sobretot en un dia tan assenyalat.

L'àlbum de la comunió de l'Héctor fa 30x30 centímetres, està editat sobre tapa dura i presenta una sobre-coberta blanca on hi hem inclòs la gràfica del títol del llibre "Àlbum de la meva Primera Comunió".

onso-disseny-album-comunió-hector-02onso-disseny-album-comunió-hector-03onso-disseny-album-comunió-hector-04onso-disseny-album-comunió-hector-06

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte