X

Recordatoris Comunió Héctor (I) – Sessió Fotogràfica

Us presentem un petit recull de la sessió fotogràfica que l'Héctor va protagonitzar el passat 28 d'abril. Preparàvem imatges pel recordatori de la seva comunió i, tot i que el dia es va mantenir entre sol i núvols, el resultat va ser molt satisfactori. És un artista, només cal mirar amb quina facilitat posa, sembla un autèntic model.

onso-disseny-fotografia-comunió-hector-07onso-disseny-fotografia-comunió-hector-08onso-disseny-fotografia-comunió-hector-06onso-disseny-fotografia-comunió-hector-09bonso-disseny-fotografia-comunió-hector-01onso-disseny-fotografia-comunió-hector-05onso-disseny-fotografia-comunió-hector-02onso-disseny-fotografia-comunió-hector-04onso-disseny-fotografia-comunió-hector-03

Després del visionat conjunt entre els pares i nosaltres, decidim quines són les fotos que més ens agraden; i d'entre totes elles, en marquem cinc o sis com a especials. Aquestes són les que ens serviràn per al recordatori pròpiament dit.

Cal no buscar molts emplaçaments diferents o allunyats entre sí, perqué els nens acostumen a cansar-se passada la primera mitja hora de la sessió. Conèxier al model ajuda, evidentment, però tenir a la calaixera un bon recull de temes súper importants com saber quines són les cartes dels Invizimals més fortes o com superar una pantalla de Zelda per a la Nintendo DS, ens obrirà de bat a bat la confiança del nostre petit model.

La sessió de fotos amb el vestit de comunió la vam fer a la Seu Vella, mentre que la sessió amb roba informal la vam realitzar al pàrking per a motocicletes de la plaça Noguerola de Lleida, un indret súperatractiu després que el col·lectiu de No Más Muros Grises li donés el seu peculiar toc de color.

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte