X

Benvinguts

Onso.cat

Benvinguts a ONSO, el nostre projecte de disseny i comunicació multimèdia; i en especial, al bloc. Aquest serà l'espai amb més llibertat dins del nostre petit estudi; un indret sense limitacions, ni d'ofici, ni de continguts. La voluntat d'aquest apartat del web és oferir-vos més detalls dels projectes en els què anem treballant periòdicament, així com, apropar-vos a les nostres aficions i passions.

Esperem que us hi trobeu a gust i que de tant en tant hi participeu, les vostres opinions seran d'especial interès. Podeu trobar més curiositats a la nostra pàgina de Facebook. Moltes gràcies i ens anem veient!

2 comentaris a “Benvinguts”

  1. Onso de la terra fema 28/06/2013 a les 23:13h

    Hola,

    Molt maco el web, sí senyor. En sou molt d’onsos. La padrina ja ho deia: ‘no facis tant l’onso i para d’arronçar l’àpit”

  2. Héctor 29/06/2013 a les 11:23h

    Com se t’acudit l’idea de fer l’onso ????????

    Ens veiem

Deixa un comentari

El teu nom *
El teu email *
Web
El teu missatge

Contacte

Fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres

Estem en contacte